Vrijdag 13 december, 20.00 uur
Aisling Urwing en André van der Hoff - Warme winteravond in Keltische sfeer

Aisling en André

De van oorsprong uit Graft-De Rijp afkomstige André van der Hoff (fluiten, saxen en percussie) ontmoette drie jaar geleden in Ierland de Ierse Aisling Urwin (harp, gitaar en zang) tijdens een jamsessie. Twee mensen van verschillende generaties vonden elkaar in de muziek en toeren sindsdien regelmatig in ons land. Hun gezamenlijke liefde voor Ierse muziek en de uitzonderlijke combinatie van instrumenten zorgen voor prachtige verklanking van bestaande oude en nieuwe Ierse songs en eigen composities.

Aisling Urwin begon al als kind op de harp en studeerde harp en zang aan het conservatorium in Cork, Ierland. Urwin speelt ook gitaar en piano, schrijft haar eigen songs en is een graag geziene persoonlijkheid op de Ierse podia.

Saxofonist Andre van der Hoff uit Graft-De Rijp woont al weer enige jaren in Ierland, is bekend van La Luna en heeft zijn sporen ruimschoots verdiend op de Nederlandse theaterpodia: hij speelde met Harry Sacksioni, Herman Brood, Gruppo Sportivo, Erik van Muiswinkel, Lebbis en Jansen, het Goede Doel en vele, vele anderen.

Toegang €15,-  Vrienden van het Vredeskerkje €12,50
Reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl of  06 50584308, of koop vanaf
26 november kaarten bij de Eerste Bergensche Boekhandel. Kaarten ook te koop aan
de zaal zolang de voorraad strekt. De kerk is open vanaf 19.30 uur.

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button