Zondag 26 januari, 16.00 uur
Verhaal en een lied

Een muzikale, verhalende zoektocht van 3 mannen, waarvan één vrouw, naar de man in ons allen. Vrij naar Robert Bly en naar het sprookje IJzerhans van Grimm.
Muziek van Mike Oldfield, Dire Straits en Robert Long vertolkt door André van Rijswijck op gitaarEllen Verburgt op piano en Wim van Bokhorst met vertelling en zang.

banner Wildeman

Ontoegankelijke wouden, diepe poelen en gouden ervaringen, waarvan de sleutel onder het kussen van de moeder ligt. Het oerverhaal stamt al van voor de tijd van Freud en zelfs voor Christus. Oude mythologische motieven die door Robert Bly boven water zijn gehaald. Ellen, André en Wim ondernemen een prozaïsche en muzikale zoektocht door de wouden rond twee paleizen. Een verhaal over mannen en rituelen. Wie is de man in deze tijd, waar is zijn wildheid en wat moeten we met de zachtman, de macho en de metroman. Wat zegt ons de hunkering naar een sterke man als leider in steeds meer landen en wat de richtingloosheid van jonge mannen in het nu. Welke rol spelen oudere mannen van onze tijd in de inwijding, de initiatie van jonge mannen.
In de vertelling en de filosofische beschouwingen is een eclectische collectie van muziek verweven. Met bewerkingen van Tubular Bells en Private Investigations tot de prikkelende liedteksten van Robert Long.

Aanvang 16 uur. Vanaf kwart voor vier is de deur open en de vertelling duurt rond de drie kwartier. De toegang is vrij met een schaal bij de deur voor wat het u waard was.
Als u op de hoogte wilt blijven kunt u een mailtje sturen naar 
contact@wimvanbokhorst.nl of informatie vragen via telefoonnummer 072-564 98 47.

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button