Donderdag 18 juli, 20.00 uur
Gitarist Hans Laduc & zangeres Marieke Duin
Een mooie en bijzondere ontmoeting tussen twee muzikale zielsverwanten

H M

Zanger en gitarist Hans Laduc uit Heiloo speelde al toen hij zeven jaar was songs van Elvis en Johnny Cash na op een tennisracket, en later, net als The Beatles en The Eagles, op een echte gitaar. Na zijn conservatoriumopleiding speelde hij met diverse bands bijna alles uit de top 2000. Zijn specialiteit is ‘fingerpicking’ op de akoestische gitaar en Laduc creëert daarmee het geluid van een complete band.

Marieke Duin komt uit West-Friesland en wist al vroeg dat ze van muziek haar beroep wilde maken.
Ze rondde een succesvolle conservatoriumstudie Piano en Toetsen Pop/Jazz af en coacht nu pianisten/toetsenisten en zanggroepen, doet studiowerk en organiseert bedrijfsworkshops.Duin is vaak te zien en te horen tijdens solo-optredens en huiskamerconcerten.

 

De twee musici maakten een fraai programma van eigen werk en pareltjes uit de muziek geschiedenis, van onder meer John Denver, Sting, Janis Ian en Elton John.

Toegang €12,50 (Vrienden Vredeskerkje €10,00)
Het kerkje is open vanaf 19.30 uur
Info & reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl  of  06 50584308. Kaarten ook aan de zaal zolang de voorraad strekt en vanaf 27 juni 2019 bij de Eerste Bergensche Boekhandel te Bergen nh.
 
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button