HUIDIGE PROGRAMMA
                      Mede mogelijk gemaakt door
 
Kunstgetij logo 001
 

 

 juli  2019                                                                                                   

 

Donderdag 18 juli, 20.00 uur
Gitarist Hans Laduc & zangeres Marieke Duin
Een mooie en bijzondere ontmoeting tussen twee muzikale zielsverwanten

H M

Zanger en gitarist Hans Laduc uit Heiloo speelde al toen hij zeven jaar was songs van Elvis en Johnny Cash na op een tennisracket, en later, net als The Beatles en The Eagles, op een echte gitaar. Na zijn conservatoriumopleiding speelde hij met diverse bands bijna alles uit de top 2000. Zijn specialiteit is ‘fingerpicking’ op de akoestische gitaar en Laduc creëert daarmee het geluid van een complete band.

Marieke Duin komt uit West-Friesland en wist al vroeg dat ze van muziek haar beroep wilde maken.
Ze rondde een succesvolle conservatoriumstudie Piano en Toetsen Pop/Jazz af en coacht nu pianisten/toetsenisten en zanggroepen, doet studiowerk en organiseert bedrijfsworkshops.Duin is vaak te zien en te horen tijdens solo-optredens en huiskamerconcerten.

De twee musici maakten een fraai programma van eigen werk en pareltjes uit de muziek geschiedenis, van onder meer John Denver, Sting, Janis Ian en Elton John.

Toegang €12,50 (Vrienden Vredeskerkje €10,00)
Het kerkje is open vanaf 19.30 uur
Info & reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl  of  06 50584308. Kaarten ook aan de zaal zolang de voorraad strekt en vanaf 27 juni 2019 bij de Eerste Bergensche Boekhandel te Bergen nh. 

21 juli

 

 

 

Donderdag 25 juli, 20.00 uur
Guus Westdorp: Ramses - de liederen

Guus Westdorp

'Als Ramses en ik elkaar weer zagen klonk altijd zijn groet: ‘Dag lieve jongen, ben je daar weer!’. Wij herkenden elkaar, als we samen achter de piano zaten, als we ons verwonderden, als we beiden onze streken uithaalden, als we samen huilden en huilden van het lachen om de wereld om ons heen’.

Met zijn solo 'Ramses - de liederen’ brengt Guus Westdorp een muzikale groet met het werk van levenskunstenaar Ramses Shaffy met wie hij jaren omging. Uitbundig, ingetogen en versierd met anekdotes voert hij je door velden van vurige liefdes, maar ook langs grachten, in nachten vol eenzaamheid en verlangen. En dan lijkt het weer even of Ramses door de zaal waart....

‘Alle elementen om er een memorabel, intiem concert van te maken zijn meer dan voldoende aanwezig.’ - Het Parool

'Verrassend, gedurfd, knap en confronterend’ - Jacques J. D' Ancona - Dagblad van het Noorden

Toegang €12,50 (Vrienden Vredeskerkje €10,00)
Het kerkje is open vanaf 19.30 uur
Info & reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl  of  06 50584308. Kaarten ook aan de zaal zolang de voorraad strekt en vanaf 4 juli 2019 bij de Eerste Bergensche Boekhandel te Bergen nh.

 

 

28 juli

 

 

 Augustus 2019                                                                                          

 

Donderdag 1 augustus, 20.00 uur
Trio Descargando & saxofonist Paul Weiling

Descargando Paul Weiling

Descarga’s uit New York en Cuba

Drie doorgewinterde ‘Salseros’ spelen felle descargas, 'ontladingen'. Het zijn 'jam's' in de salsatraditie uit de New Yorkse jaren zeventig (uit de Salsa Dura-periode) maar ook uit Cuba. Een descarga bestaat vaak uit een eenvoudig thema, een koortje, een 'mambo-riff', een break en tussendoor virtuose soli. Muzikanten zetten in descargas hun beste beentje voor om 'te laten zien wat ze in huis hebben' maar tegelijkertijd moet een descarga een 'ijzeren groove' hebben: ‘Muy bailable y con mucho sabor’

Barbara Rana: piano, zang
Humberto Albores: bass, zang
Leticia Bal: percussie, zang
Paul Weiling: saxen

Toegang €15,00 (Vrienden Vredeskerkje €12,50)
Het kerkje is open vanaf 19.30 uur
Info & reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl  of  06 50584308. Kaarten ook aan de zaal zolang de voorraad strekt en vanaf 11 juli 2019 bij de Eerste Bergensche Boekhandel te Bergen nh.

 

 

4 aqugustus

 

 

11 augustus

 

 

18 augustus

 

 

Donderdag 22 augustus, 20.00 uur
SYA - Muzikale engelen

sya 02

Suddenly Years Align (SYA) bestaat uit drie zangeressen die zichzelf begeleiden op verschillende akoestische instrumenten zoals harp, gitaar, piano, dwarsfluit en mandoline. Zij delen de voorliefde voor mooie meerstemmige muziek. Deze liefde hebben zij vakkundig vertaald naar eigen SYA-arrangementen. Het resultaat is een mooi luisterconcert waarbij er steeds iets nieuws te horen is.

Het met zorg samengestelde repertoire bestaat uit eigen geschreven songs en nummers van o.a James Taylor, Venice, Ed Sheeran en Crosby, Stills and Nash. Maar ook pareltjes van minder bekende artiesten komen langs in hun programma. Zij zingen zowel in het Nederlands als in het Engels. Onlangs heeft het trio een eerste CD uitgebracht, ‘Live at Legacy Studio’.

Suddenly Years Align bestaat uit:
Sophie de Graafzang, harp, gitaar & banjo
Yvonne Leekzang, piano & accordeon
Amanda Muller: zang, (bas)gitaar, mandoline & dwarsfluit

Ter aanvulling van deze melodische instrumenten zijn er ook verschillende percussie instrumenten te horen.

Laat je verrassen door deze diversiteit aan klanken, die steeds op een verschillende manier samen klinken…

Toegang €15,00 (Vrienden Vredeskerkje €12,50)
Het kerkje is open vanaf 19.30 uur
Info & reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl  of  06 50584308. Kaarten ook aan de zaal zolang de voorraad strekt en vanaf
1 augustus 2019 bij de Eerste Bergensche Boekhandel te Bergen nh.
 

 

 

25 augustus

 

 

Donderdag 29 augustus, 20.00 uur
Mónica Coronado & Manito - ‘Melodías del Corazón’

Banner FOTOMonica Manito

Zangeres Mónica Coronado uit Barcelona maakte met gipsy flamencogitarist Manito een warmbloedige voorstelling waarin de luisteraar wordt meegenomen naar een wereld vol passie, weemoed en hartstocht. Op het repertoire staan zowel bestaande als zelfgeschreven Spaanstalige nummers.

Coronado betovert met haar charisma en krijgt het publiek al gauw op het puntje van de stoel. Gitarist Manito zorgt voor virtuoos spel en stimuleert de zangeres om het onderste uit de kan te halen. Dit optreden belooft een en al vuur!

Mónica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar. Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Manito’s spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’.

Toegang €10,00 
Het kerkje is open vanaf 19.30 uur
Info & reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl  of  06 50584308. Kaarten ook aan de zaal zolang de voorraad strekt en vanaf 
8 augustus 2019 bij de Eerste Bergensche Boekhandel te Bergen nh.

 

 

1 september

 

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button