Zondag 18 februari , 15.00 uur

Dark Rosie

dark rosie 03

In een tuinhuis in Bakkum schept de Noord-Hollandse groep Dark Rosie akoestische muziek met accordeon, zang, mandoline, gitaar, steelguitar en contrabas. De liedjes kunnen teder en weemoedig zijn, zonnig of juist heel wild. Ze verhalen over het leven in vele klankkleuren. Soms met een klassieke opmaat, dan weer met een Cubaanse cadans of een uithaal van de blues. Edith Piaf komt voorbij, en Astor Piazolla, de man van de Argentijnse tango, geeft een knipoog.

Over hun cd ‘Dream on’: ‘Weemoedige, bespiegelende muziek. Om op andere momenten los te breken in complete gekte. Het nummer 'Dream on' raast - anders dan de titel doet vermoeden - als een koortsdroom aan je voorbij. En in het aardse 'From pillar to post' heeft Miranda nog een rekening te vereffenen met een plaatselijke ambtenaar. Maar het gaat ook over liefde natuurlijk, en de dood. Over jong zijn en oud worden. Dat allemaal vervat in liedjes die de ene keer in het Nederlands en dan weer in het Engels gezongen zijn’.

Dark Rosie bestaat uit de Bakkumse Miranda Zuurbier (zang, accordeon, melodica), de Haarlemmer Vincent Lamers (contrabas), Alkmaarder Mark Minnema (gitaar, steelguitar, mandoline) en de Amsterdamse gitarist Michel de Wit.

Toegang  €12,50 
Kaarten reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl of 06 50584308
Kaarten ook aan de zaal. De kerk is geopend vanaf 14.30 uur.

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button