Donderdag 18 april, 20.00 uur
Chris Hinze,'Tibet: On the Roof of the World' - Multi Media Solo Concert
 
Laatste kans: in het Vredeskerkje eindigt de Concerttour over Tibet, volgend seizoen begint Chris Hinze aan de serie ‘Incredible India’.

Al ruim veertig jaar communiceertfluitist Chris Hinze muzikaal met vreemde culturen en gaat hij, gewapend met professionele audio- en video- opnameapparatuur op pad, deze keer naar Tibet.

De combinatie van adembenemende reisimpressies (getoond op groot scherm) en live muziek is voor het publiek telkens weer een betoverende ervaring, getuige de volle zalen bij vorige multimediaconcerten in binnen- en buitenland.

Hinze zorgt met zijn dwarsfluit voor een boeiend schouwspel door te improviseren op wat hij en het publiek zien op zijn op locatie gemaakte video’s, ondersteund door orkestbanden van zijn cd’s en nieuw materiaal. ‘Tibet – On the Roof of the World’ neemt de toeschouwer mee naar de fascinerende wereld van de Tibetanen: hun gemeenschappen, religies en muziek, te midden van de alles overweldigende natuur. Een belevenis voor iedereen, en in het bijzonder voor Tibet-liefhebbers, reisfanaten, boeddhisten, muziekliefhebbers en natuurlijk fans van Chris Hinze.

Toegang €15; Vrienden van het Vredeskerkje €12,50
Reserveren en info:
kaartverkoop@kunstgetij.nl  of  06 50584308.
Kaarten vanaf 1 april ook in de winkel van de Eerste Bergensche Boekhandel en half uur voor aanvang concert aan de zaal zolang de voorraad strekt.
 
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button